Arrant-Light som företag

Arrant-Light Ab är ett finländskt företag som specialiserar sig på leverans av högklassiga LED- och armaturkomponenter. Vi samarbetar med världens ledande tillverkare för att kunna förse våra kunder med de bästa möjliga produkterna. Över 20 000 komponenter lämnar vårt lager dagligen för att transporteras till 11 olika länder. 

Lysande nordiskt kunnande

Arrant-Light är känt världen över för sitt breda utbud av armaturkomponenter, sina snabba leveranstider och sin kompetenta personal. Våra viktigaste marknadsområden är de nordiska länderna, Baltikum och Ryssland. Till exempel står vi bakom belysningen i köpcentrum och ishallar. Vi har även installerat Nordens mest omfattande LED-gatubelysning i Köpenhamn.

Vårt produktutvecklings- och planeringsteam skräddarsyr också belysningslösningar för enskilda kunder. Vi utvecklar ständigt vårt sortiment för att kunna erbjuda våra kunder bästa möjliga kvalitet, energieffektivitet och långlivade produkter. 

Våra verksamhetsprinciper

  • Vi erbjuder våra kunder endast högklassiga och långlivade produkter
  • För oss är energieffektivitet både en värdering och en konkurrensfördel
  • Vi gör det alltid så enkelt som möjligt att installera och använda våra komponenter
  • Vi betjänar våra kunder individuellt och vänligt
  • Vi levererar våra produkter snabbt från vårt eget lager

Målmedvetet marknadsledande

Åboföretaget Arrant-Lights historia börjar år 1984 som leverantör av långlivade lysrör och glödlampor. Verksamheten som baserar sig på den högutbildade personalens kunnande utvidgades redan under 1980-talet till lampbyten på storföretag och industrianläggningar.

Under 1990-talet siktade företaget målmedvetet på att bli leverantör av komponenter för belysningsindustrin. En systematisk tillväxt och specialisering har gjort det möjligt för oss att fira företagets 30-årsdag som nordisk marknadsledare i våra centrala produktgrupper.