Arrant-Light Oy

Arrant-Light Oy on suomalainen, korkealaatuisten LED- ja valaisinkomponenttien toimittamiseen erikoistunut yritys. Toimimme yhteistyössä maailman johtavien valmistajien kanssa, jotta asiakkaamme saisivat käyttöönsä parhaat mahdolliset tuotteet. Varastoltamme lähteekin päivittäin yli 20 000 komponenttia 11 eri maahan. 

Pohjolan kirkkainta osaamista

Laaja valikoima valaisinkomponentteja, nopeat toimitusajat ja osaava henkilökunta – näistä Arrant-Light maailmalla tunnetaan. Tärkeimmät markkina-alueemme ovat Pohjoismaat, Baltia ja Venäjä. Olemme olleet yhdessä asiakkaidemme kanssa mukana valaisemassa esimerkiksi kauppakeskuksia ja jäähalleja sekä toteuttaneet Pohjoismaiden suurimpia LED-katuvaloasennuksia Kööpenhaminassa.

Tuotekehitys- ja suunnittelutiimimme räätälöivät valaistusratkaisuja myös asiakaskohtaisesti. Kehitämme jatkuvasti valikoimaamme, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parasta laatua, energiatehokkuutta ja pitkäikäisiä tuotteita.

Toimintamme periaatteet

  • Tarjoamme asiakkaillemme vain laadukkaita ja pitkäikäisiä tuotteita. 
  • Energiatehokkuus on meille sekä arvo että kilpailuvaltti. 
  • Komponenttiemme asennus ja käytettävyys on tehty aina mahdollisimman helpoksi. 
  • Palvelemme asiakkaitamme yksilöllisesti ja ystävällisesti. 
  • Toimitamme tuotteemme nopeasti omalta varastoltamme.

Määrätietoisesti kasvaen markkinajohtajaksi 

Turkulaisen Arrant-Lightin tarina alkoi vuonna 1984 pitkäikäisten loisteputkien ja hehkulamppujen toimittajana. Korkeasti koulutetun henkilöstön osaamiselle perustuva toiminta laajeni jo 1980-luvun aikana käsittämään suuryritysten ja teollisuuslaitosten lamppujen ryhmävaihtoja.

Yritys otti 1990-luvulla määrätietoisesti suunnan valaisinteollisuudelle myytävien komponenttien toimittajaksi. Systemaattinen kasvu ja erikoistuminen ovat mahdollistaneet sen, että vietämme 30-vuotisjuhliamme valkoisten ledien pohjoismaisena markkinajohtajana.