Arrant-Light Oy toivottaa hyvää joulua ja valoisaa uutta vuotta!

Kuva: Arrant-Light Oy juhlistamassa juhlavuotta syksyisessä Milanossa. 

Arvoisat Asiakkaat ja Yhteistyökumppanit,

On taas se aika vuodesta, kun voimme hiljentyä ja nauttia vuoden saavutuksista yhdessä perheen ja ystävien kesken. Te kaikki asiakkaat ja yhteistyökumppanit olette meidän Arrant-Light Oy:n perhettä. Ilman kaikkia teitä meitäkään ei olisi olemassa.

Vuoteen 2019 mahtuu paljon tapahtumia, mutta meillä Arrant-Light Oy:ssä päällimmäiseksi nousee se, kun yrityksemme täytti marraskuussa 35-vuotta. Muistan itsekin sen, kuinka isäni Tarmo aikoinaan alkoi pohtia oman yrityksen perustamista ja lopulta tekikin sen rohkean päätöksen. Hänellä oli aina halu kehittää ja tuoda markkinoille ja asiakkailleen teknisesti parhaat, edistyksellisemmät ja pitkäikäisimmät tuotteet. Oman yrityksen kautta hän pääsi parhaiten toteuttamaan omia ideoitaan ja viemään niitä eteenpäin haluamallaan tavalla.

Yritämme edelleen toiminnassamme vaalia tätä hänen meille antamaa oppia ja perinnettä. Tämän ansiosta meillä on edelleen samoja asiakkaita ja yhteistyökumppaneita kuin silloin alkuaikoina. Tämä kuvastaa hyvin sitä, miten meillä asiakas, hänen etunsa ja tyytyväisyytensä ovat aina olleet ensisijalla kaikessa tekemisessämme.

Tänäkin vuonna olemme ohjanneet asiakkaille varaamamme joululahjavarat hyväntekeväisyyteen. Pelastakaa Lapset- järjestön kautta tuemme nuorten opiskelua ja lisäksi Partiopiirin kautta lahjoitamme muutamalle vähävaraisenperheen lapselle mahdollisuuden osallistua ensi kesän Otava 2020-leirille Rymättylässä.

Haluan vielä kiittää kaikkia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita kuluneesta vuodesta ja toivotan itseni ja yrityksemme puolesta teille kaikille Rauhallista Joulua ja Menestystä Tulevalle Vuodelle.

Terveisin,

ARRANT-LIGHT OY
Janne Mäkinen
toimitusjohtaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.